Tegels in de regio Tilburg?

Tegels in de regio Tilburg?

Ruime voorraad tegels

Op zoek naar tegels voor in uw badkamer of een andere ruimte in uw woning in Tilburg? Bij Tegel & Sanitair Outlet Kaatsheuvel bent u aan het goede adres!
Wij bieden een zeer ruim assortiment voor vloertegels en wandtegels, plavuizen en tegels al vanaf €15,99 per M²!

Tegels Tilburg

Ons assortiment tegels

In het assortiment vindt u een groot aantal tegels voor de vloer in uw badkamer, woonkamer of keuken. Sommige tegels zijn ook als wandtegels te gebruiken. Alle tegels in het assortiment zijn zeer scherp geprijsd. Voor de tegels hebben wij alleen maar A-merken. Hierdoor bent u verzekerd van goede kwaliteit tegels! Een greep uit ons aanbod:

vloertegels Tilburg


Vloertegels Tilburg

De keuze in vloertegels is bij onze tegelhandel in de regio Tilburg zeer ruim. Zo vindt u er tegels met houtlook of antraciet. Het aanbod bestaat uit vloertegels met diverse afmetingen; zo vindt u altijd de perfecte tegel voor op uw vloer. Onze vloertegels beginnen voor een prijs vanaf 18.99 per m². Zo hebben we een tegel in het antraciet  of in het bruin

Aanbod vloertegelsWandtegels Tilburg

Wij verkopen uitsluitend 1e keus wandtegels in diverse afmetingen  van 13x13cm tot 31 x 62cm en groter. De prijzen voor de wandtegels beginnen bij ons vanaf 15,99 per m². Sanitair & Tegeloutlet is de grootste en goedkoopste tegeloutlet leverancier in de regio van Tilburg. Wandtegels worden voornamelijk gebruikt in de badkamer. Woont u in Tilburg en twijfelt u over uw keuze qua formaat of kleur? Maak dan gemakkelijk een offerte via onze website. 

Aanbod wandtegels
Waarom Sanitair & Tegeloutlet Kaatsheuvel?

  • Wij hebben een showroom van 400m2
  • Uitsluitend A-merken
  • Alles tegen zeer scherpe prijzen
  • Tegels laten leggen en installatiewerk is mogelijk in Tilburg
  • Naast tegels hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan sanitair.

 

Dé tegeloutlet in de regio Tilburg

Bent u op zoek naar witte vloertegels of grijze wandtegels? Wij verkopen de tegels in diverse afmetingen. Op onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen waarbij u de afmetingen kunt aangeven. Naast het aanvragen van een offerte kunt u ook onze showroom in Kaatsheuvel bezoeken. 

betaalbare tegels Tilburg


Openingstijden & Contact

Heeft u interesse om naar onze showroom te komen in Kaatsheuvel?
Hieronder vind u de openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 10:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00.
Zaterdag van 10:00 -17:00
Zondags gesloten

Tegels en sanitair van topkwaliteit
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Direct uit voorraad leverbaar