Tegels Den Bosch

Tegels Den Bosch

Tegels voor een gunstige prijs

Welkom bij Sanitair & Tegeloutlet uit Kaatsheuvel, nabij Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in tegels voor vloeren en wanden. Wij werken met verschillende grote en kleinere merken en beschikken over een ruime showroom waar we u van harte welkom heten om een bestelling te doen of om gewoon eens rustig wat inspiratie op te doen.

tegels den bosch


Dé tegelhandel voor Den Bosch en omstreken

Met ons brede assortiment en aantrekkelijke prijzen zijn we met recht dé tegelhandel voor Den Bosch en directe omgeving te noemen. Onze tegelhandel bereik je vanuit Den Bosch binnen 20 minuten rijden met de auto.


Tegeloutlet met service

In onze tegeloutlet vlakbij Den Bosch tref je een zeer breed assortiment tegels tegen de scherpste prijzen! We zijn een tegeloutlet waar we niet alleen staan voor lage prijzen, maar tevens een outlet waar onze medewerkers u graag voorzien van deskundig advies. Een stukje service richting de klant vinden we belangrijk.


Vloertegels

Vloertegels zijn bij ons verkrijgbaar is vele maatgroepen, kleuren en stijlen. De meeste vloertegels zijn keramische tegels wat ze uitermate geschikt maakt voor vloeren met vloerverwarming. Daarnaast zijn deze vloertegels zeer slijtvast, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.  Bent u op zoek naar vloertegels voor uw woonkamer, badkamer, keuken of een andere ruimte in huis? Wij kunnen u voorzien van voorbeelden, advies of stalen om mee naar huis te nemen, zodat u de beste keuze voor uw nieuwe vloer kunt maken.


Wandtegels

Ook voor wandtegels hebben vele maatgroepen, kleuren en stijlen te bieden. Of u nu een tegelmuur in de badkamer, toilet, keuken of bijvoorbeeld woonkamer wilt creëren voor iedere wens bieden wij een passende tegel. Naast een stijlvolle aanblik zijn wandtegels eenvoudig schoon te houden, handig dus voor uw keuken of badkamer! Ook onze wandtegels zijn (meestal) gemaakt van keramisch materiaal waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn.


Badkamertegels

In de badkamer is het gebruik van tegels zeer populair, omdat tegels vochtbestendig zijn en eenvoudig zijn schoon te maken. Met name keramische tegels zijn gemakkelijk schoon te houden. Indien u voor natuursteen tegels kiest, let er dan op dat deze tegels geïmpregneerd worden, omdat ze dan beter tegen water kunnen. Met tegels kunt u een bijzonder fraaie uitstraling aan de badkamer geven. 
Let bij de keuze van een vloertegel voor de badkamer goed op de structuur van de tegel. Over een te gladde tegel kunt u in een natte badkamer sneller uitglijden. Kies daarom voor een slipvaste vloertegel, bijvoorbeeld klasse R10 of R11. Klasse R9 is vooral geschikt voor droge vloeren. Op deze ‘slipvastheid’ kunt u tevens filteren in onze webshop.
 

Bezoek onze showroom 

Onze showroom in Kaatsheuvel bereikt u binnen 20 minuten vanuit Den Bosch. Hier bent u van harte welkom om onze tegels eens rustig te bekijken, een offerte aan te vragen, stalen mee te nemen óf natuurlijk direct een aankoop te doen. Wilt u graag eerst meer informatie ontvangen of heeft u een vraag over onze tegels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee!
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Direct uit voorraad leverbaar