Sanitair of tegels in de regio Oosterhout?

Sanitair of tegels in de regio Oosterhout?

Ruime voorraad, gunstige prijzen

Op zoek naar sanitair of tegels in Oosterhout? Sanitair & Tegeloutlet heeft een breed aanbod in sanitair en tegels voor een gunstige prijs. Op onze website hebben we een selectie van producten staan. De rest van ons aanbod kunt u zien in onze showroom in Kaatsheuvel.  


Sanitair Oosterhout

Sanitair Oosterhout

Naast tegels hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan sanitair. Zo verkopen wij kranen, douchekoppen, fonteinen en wastafels. Deze verkopen wij onder ander van het merk Wiesbaden. Dit merk staat bekend vanwege de kwaliteit en de scherpe prijs. Bekijk onze sanitair pagina waar u een gedeelte van ons aanbod kunt zien. U bent ook van harte welkom om onze showroom, deze is gemakkelijk te bereiken vanuit Oosterhout.

sanitair winkel Oosterhout


Waarom Sanitair & Tegeloutlet Kaatsheuvel?

  • Wij hebben een showroom van 400m2
  • Uitsluitend A-merken
  • Alles tegen zeer scherpe prijzen
  • Tegels laten leggen en installatiewerk is mogelijk in Oosterhout


Tegels Oosterhout

U bent op zoek naar tegels voor uw badkamer of woonkamer? Of wandtegels voor uw keuken?  Dan is het goed om eens te kijken bij Sanitair & Tegeloutlet. We hebben in ons assortiment namelijk de mooiste tegels voor u bij elkaar staan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u hier een prachtige tegel gaat vinden. We hebben in ons assortiment tegels van de beste merken, die de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Wilt u deze tegels of plavuizen bekijken? U bent van harte welkom om een keer in onze showroom binnen te lopen. Wij hebben verschillende soorten tegels. Ook is er een optie om de tegels door ons te laten leggen in Oosterhout.

Tegels Oosterhout


Vloertegels

Voor vloertegels kunt u terecht voor verschillende soorten kleuren. Wij hebben deze in het zwart, grijs, antraciet en meer. Onze prijzen variëren, zo hebben wij tegels van €18,50 per m² tot aan 54,95 per m²


Wandtegels

Wandtegels zijn waterbestendig en eenvoudig schoon te maken en daardoor geschikt voor in uw badkamer. Bij Sanitair & Tegeloutlet vindt u wandtegels voor ieder budget. De prijzen zijn scherp  en dat geldt voor ons totale assortiment. Ook op onze tegels hebben wij gunstige prijzen. Daarnaast heeft u keuze uit de volgende kleuren: Wandtegels worden tegenwoordig niet alleen geplaatst in badkamers, maar zijn ook geschikt voor uw keuken of toilet.


Plaatsen van tegels in Oosterhout

Naast het leveren van onze tegels kunnen wij u ook van dienst zijn met het aanleggen hiervan. Onze vakbekwame tegelzetters hebben alle kennis in huis om uw vloer netjes te plaatsen. Het is daarbij belangrijk dat daarvoor de juiste vakmensen komen, zorgen voor een nette strakke plavuizen vloer is niet voor iedere tegelzetter weggelegd. Sanitiar & Tegeloutlet heeft hiervoor de juiste specialisten in huis. Verder bent u bij ons ook helemaal op de goede plek voor het aanleggen van vloerverwarming. De aanleg van vloerverwarming kan op verschillende manieren gebeuren, wat weer afhangt van de situatie ter plaatse. 


Op zoek naar betaalbare tegels in de regio Oosterhout?

Bent u op zoek naar witte vloertegels of grijze wandtegels? Wij verkopen de tegels in diverse afmetingen. Op onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen waarbij u de afmetingen kunt aangeven. Naast het aanvragen van een offerte kunt u ook onze showroom in Kaatsheuvel bezoeken.
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Direct uit voorraad leverbaar