Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Beste klant, 

In verband met de COVID-19 maatregelen zullen wij anders dan u normaal gesproken van ons gewend bent service bieden, dat houdt in:

- LEVERINGEN GAAN DOOR! Door afwezigheid van personeel in de winkel graag mailen naar: info@sanitairentegeloutlet.nl                  Uw mails worden beantwoord binnen maximaal 1 werkdag.
- Voor het doen van nieuwe bestellingen kunt u de fotos raadplegen op de site. Naast de tegels op de site hebben wij uiteraard nog vele andere tegels. Door onderhoud aan de site zal het nog even duren voordat alles is ge-upload. Dit geldt ook voor al ons Sanitair!
- Mocht u interesse hebben in een tegel dan kunt u vrijblijvend langskomen op afspraak. Wij zullen dan de tegels buiten klaarleggen zodat u deze kunt bekijken en uw keuze kunt maken. De winkel blijft gesloten en wij nodigen maximaal 1 klant per uur uit!
- Wat betreft het sanitair kunt u een offerte opvragen. Op basis van onze kennis en telefonisch contact zullen wij een offerte opmaken en u van afbeeldingen voorzien zodat u nog steeds van onze service kunt blijven genieten. 

Voor overige vragen en voor het maken van een afspraak graag mailen naar: info@sanitairentegeloutlet.nl

Uw mails worden beantwoord binnen maximaal 1 werkdag.

Dank voor uw begrip. 
Ondanks de zware tijd willen wij u tevens fijne feestdagen wensen!

Met vriendelijke groet, 

Team Sanitair en Tegeloutlet
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Direct uit voorraad leverbaar