COVID-19

COVID-19

Beste klant, 

In verband met de COVID-19 maatregelen zullen wij anders dan u normaal gesproken van ons gewend bent service bieden, dat houdt in:

- LEVERINGEN GAAN DOOR! Voor het ophalen van bestelde artikelen graag mailen naar: info@sanitairentegeloutlet.nl      Uw vraag wordt beantwoord binnen maximaal 1 werkdag. 

- Voor het doen van nieuwe bestellingen kunt u de fotos raadplegen op de site. Naast de tegels en het sanitair op de site hebben wij uiteraard nog een keuzes uit een groot assortiment. Door onderhoud aan de site zal het nog even duren voordat alles is ge-upload. Dit geldt ook zowel voor de tegels als het sanitair!
- Mocht u interesse hebben in sanitair en/of tegels dan kunt u vrijblijvend langskomen op afspraak. Wij nodigen maximaal 1 huishouden per uur uit. 

Voor overige vragen en voor het maken van een afspraak graag mailen naar: info@sanitairentegeloutlet.nl
Ook zijn wij telefonisch bereikbaar: 0416 785495

Uw mails worden beantwoord binnen maximaal 1 werkdag.

Dank voor uw begrip. 

Met vriendelijke groet, 

Team Sanitair en Tegeloutlet


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Service & kwaliteit staat bij Tegel & Sanitair Outlet Kaatsheuvel hoog in het vaandel. Wij helpen u vanzelfsprekend graag op alle vlakken om uw woning compleet te maken. U bent bij ons aan het goede adres voor tegels en sanitair van vrijwel alle merken met een laatste prijs garantie. Ook voor het zetten van uw tegels kunt u bij ons terecht.

Met veel kennis, ervaring en deskundigheid maken onze enthousiaste medewerkers uw project tot een droomproject. De mooiste tegelvloeren, natuursteenvloeren en badkamers hebben zij al gerealiseerd. Ze gaan graag ook voor u aan de slag.

U kunt bij ons ook terecht voor:
- Tegelzetten
- Installatiewerkzaamheden
- Stucwerk
- Vloerverwarming

 
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Tegels en sanitair van topkwaliteit
Direct uit voorraad leverbaar